NORBIL ER BLITT BOBILFORHANDLER!

KOMMET FOR Å BLI

På Norbil har vi drevet med salg av biler i over 47 år og er med dette en av byens eldste bilforhandlere. Vi har dedikerte medarbeidere som alle står på for at du som kunde skal være fornøyd.

Å selge bobiler er nytt for oss, men staben vår har allerede tatt kursene som skyver oss godt i gang og vi vil alltid fortsette å utvikle oss. Vi tar med all erfaring fra disse 47 årene i bilbransjen inn i bobilverden og er klare til å ta imot dere. Vi skal selvfølgelig fortsette å selge nye Nissan og Citroën biler i tillegg til bruktbiler. Vi ser fram til å kombinere både bil og bobil.

Vi skal ta ett skritt om gangen og bygge oss opp gradvis. Det betyr i første omgang at du ikke vil finne hele utvalget i butikken hos oss men vi kan skaffe og selge alt innenfor de nevnte merkene.

Challenger Graphite 348 XLB

DEN GODE FØLELSEN

Norbil har som mål å gi våre kunder en god følelse hvor du kjenner at du blir hørt, får hurtig hjelp og god veiledning slik at du kan gjøre riktig valg av bobil.

Vi ønsker å gi deg tryggheten du trenger slik at du kan nyte ferien og fritiden slik den er ment å nytes.
Vårt verksted hjelper deg med alt fra service, EU-Kontroller og annet. Våre erfarne mekanikere er kurset for montering og vedlikehold av utstyr, på alle Bobiler.

MERKEVERKSTED OG DELELAGER

Verksted både for bodel og bil/chassis del av bobilen din.

Norbil er merkeverksted og delelager for produsenter som Challenger, Eura Mobile, Concorde og Karmann samt merkeverksted for Fiat Professional. Vi forhandler også alt innen teknisk utstyr som tv, varme og gass så vel som møbler og annet tilbehør for alle typer fritidskjøretøy.

ÅPNINGSDATO

Vi er allerede i gang!
Situasjonen rundt korona gjør at vi ikke kan ha en stor offisiell åpning ennå, men du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig bobilprat og/eller bilprat.