Spennende Nissan konsept nyhet!
Nissan Ariya

Nye Nissan Ariya Concept, introdusert i dag på det 46. Tokyo Motor Show, signaliserer begynnelsen av en ny æra for Nissan når selskapet legger ut for å omdefinere sin merkefilosofi for den neste evolusjonsfasen av bilen.

Ariya Concept har en romslig, premium kupe med høyteknologiske funksjoner og et karosseri som formidler den rene, rene naturen til elbiler. Den nye Nissan Intelligent Mobility-visjonen om personlig transport – en elektrifisering og etterretning av kjøretøy vil tilby sømløse og tilpasningsrike reiseopplevelser fri for ulykker eller skadelige utslipp.

Ariya-konseptet utvides med designelementer som ble antydet av Nissan IMx-konseptet på Tokyo Motor Show 2017. De inkluderer den dristige elektrifiserte V-bevegelsessignaturen “skjold” og slående baklys, korte overheng og et interiør som føles mer som en lounge enn et vanlig kjøretøy.

Selv om det er en konseptbil, kan crossover EVs dristige styling og ukonvensjonelle interiør- og utvendige elementer gjøre det til produksjon i nærmeste fremtid.