,

SUPERKAMPANJE PÅ NISSAN LEAF!

Endelig kan vi selge Nissan Leaf med kjemperabatt kombinert med subsidiert finansierings kampanje.

Leaf e+ med størst batteri (62 kWt) kan vi gi hele 51.800 kr i rabatt. Og Leaf med 40 kWt batteri kan vi gi hele 53.000 kr i rabatt. I tillegg får kan du en subsidiert rente på 0,9%* uten egenkapital gjennom Santander og Nissan Finans.

Vi har spurt våre selgere Kristian og Raymond hva som gjør Leaf’en så bra, begge har mye erfaring med Leaf.

Begge trekker fram vinter egenskapene til Leaf. Forhåndsprogrammering av varmepumpe slik at bilen er varm hver morgen og at varmepumpen gjør bilen varm på et blunk. De trekker også fram at det er varme i ratt og appstyring. Videre forteller de at Leafen er en såpass utprøvd bil at det er svært få som opplever problemer med bilen. Nesten alle som åpner bagasjerommet på Leaf’en blir overrasket i positiv retning, Leaf’en har nemlig et bagasjerom som rommer hele 435 liter.

Rekkevidde «angsten» er borte.

I starten av levetiden til Nissan Leaf så hadde mange den såkalte rekkevidde angsten når batteriene var mindre. Det henger nok mye igjen hos mange fortsatt. Men med dagens rekkevidde tar det ikke mange turene før man er «kurert». Vi har testet rekkevidden gjennom flere år, i tillegg til tilbakemeldinger fra våre kunder. I Harstad området har vi kommet fram til at det er mulig å oppnå 400 km på sommerstid og 300 km på vintertid med 62 kWt batteriet. Med 40 kWt batteriet er det mulig å oppnå 300 km på sommerstid og 200 km på vintertid. Leaf e+ har oppgitt rekkevidde på 385 km (WLTP) og Leaf har oppgitt 270 km (WLTP)

Leveringsklare biler i våre lokaler

Leveringklare biler.

Vi har leveringklare biler i ulike varianter, farger og batteri. I tillegg er det mulig å fabrikk bestille akkurat slik du ønsker den, da vil det være levering over nyåret. Superkampanjen er gyldig ut året for alle kontrakterte biler. Ønsker du et uforpliktende tilbud på Nissan Leaf eller prøvekjøring? Kontakt en av våre selgere 77 00 24 00 / salg@norbil.no

NISSAN LEAF LEVERT HARSTAD FRA KR 255.000,-

* 0,9% nom rente i en kampanjeperiode på 3 år, deretter justeres rente til gjeldende markedsrente. Ved låneeksempel på 300.000,- vil effektiv rente være 1,83%. Totalkostnad kr. 324.168, kredittkostnad kr. 22.652,-.